Veel gestelde vragen

Kan ik de auto`s bekijken?

Ja, dat kan in onze showroom tijdens openingstijden of op afspraak. U bent van harte welkom, om vrijblijvend te komen kijken naar een aantal van onze leverbare modellen. Alle voertuigen op de website zijn direct leverbaar. Heeft u interesse in één bepaald type voertuig en wilt u deze vóór bestelling rijklaar zien, dan is dit mogelijk op afspraak.

Wat is de rijtijd van de voertuigen?

De rijtijd is geheel afhankelijk van het gewicht van het kind en de ondergrond. Normaal gesproken kan een gemiddeld kind van 3 jaar oud, bij constant gebruik ongeveer 1 uur met een volle accu rijden over harde ondergrond.

Welke leveringsmogelijkheden zijn er en wat zijn de kosten?

Wanneer u online besteld, maakt u de keuze uit een bouwpakket of een aflevering rijklaar. Ook geeft u aan of het voertuig thuisbezorgd moet worden of dat u deze komt afhalen. Verzenden kan alleen als bouwpakket. Wanneer u naar onze showroom komt, dan leveren wij het gewenste voertuig in overleg rijklaar of als bouwpakket af.

Levering

Afhalen

Bezorgen

Kosten

Bouwpakket

xxVerzendkosten €12,50,-

Rijklaar

xxRijklaar maken €30,-


Binnen hoeveel dagen wordt mijn bestelling thuisbezorgd?

Bij een bestelling en betaling vóór 13.00 uur wordt deze dezelfde dag verzonden. Deze komt dan over het algemeen 1 werkdag later bij u aan. Indien een product NIET voorradig is, zullen wij dit binnen 24 uur na uw bestelling kenbaar maken. Indien u de bestelling wenst af te halen, graag een afspraak met ons maken via e-mail of telefoon.

Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

Bestellingen via de webshop kunnen afgerekend worden met iDEAL of BANcontact. Bij afhalen is contant betalen of pinnen mogelijk.

Wat gebeurt er met de gegevens die ik invul op deze site?

Stoerekinderauto.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend om u op te hoogte te houden van de status van uw bestelling en de afwikkeling daarvan. Uw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden.

Zit er garantie op de spullen die ik via stoerekinderauto.nl koop?

Ja, garantie is op basis van fair use, m.u.v. accu`s, batterijen en overige verbruiksproducten. Neem bij beschadigingen direct contact met ons op en we lossen uw probleem zo spoedig mogelijk op. Weiger een product als deze door de koerier duidelijk beschadigd wordt afgeleverd. De koerier is dan verplicht om het product gratis retour te nemen en bij stoerekinderauto.nl terug te brengen. Stoerekinderauto.nl kan elk voertuig welk door ons geleverd is repareren. Na overleg over de kosten wordt de reparatie snel en accuraat uitgevoerd. Reparaties zijn doorgaans binnen 5 werkdagen klaar.

Stoere Kinder Auto

Onze pluspunten

  • Showroom
  • Eigen werkplaats
  • ​Persoonlijk contact​
  • Proefrijden mogelijk
  • Keuze uit meer dan 80 modellen
  • Rijklaar ophalen of laten thuisbezorgen
  • Gevestigd in Zuid-Limburg

Bezoek onze showroom

Langs de Heij 9
6136 KR Sittard
T. 06 - 53 77 40 20
info@stoerekinderauto.nl

© 2017 - 2020 Stoerekinderauto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel